Keresés:     2022 október 03. hétfô
img1img2img4img5img7img8img9img10img11img12img13img14


Információk   Sopron Basket

  

Klub címe: 9400 Sopron, Lackner K. u. 48.

A kosárlabda csapatot működtető gazdasági társaság neve: Raabersport Kft.

Csapat neve: SOPRON BASKET

Címe: 9400 Sopron, Lackner K. u. 48.

Csarnok neve: NOVOMATIC ARÉNA SOPRON - Honlap: www.novomaticarenasopron.hu

Utánpótlás egyesület neve: Soproni Darazsak Sportakadémia - Honlap: www.sopronidarazsak.com

Csapat színe: zöld-sárga

Telefon: (36)99/311-250

Email: kosarlabda@wb-sopron.com

Internet cím: http://www.sopronbasket.com

Facebook

Youtube

PODCAST csatorna - Ahol a jövő jelen van!

Twitter: https://twitter.com/WBSopron

Instagram: @sopronbasket

Média akkreditáció: media@wb-sopron.com


   Sportdarázs

  

Női Amatőr csapatunk 2018. nyarán alakult meg. A 2018/2019-es szezont a Zöld csoportban kezdtük meg, melyet rögtön megnyertünk, így a 2019/2020-as szezontól a Piros csoportban szerepelnek fiataljaink. A 2020/2021-es szezonban a Sopron Egyetemmel történt együttműködés keretében Sportdarázs-SMAFC néven indultunk.

Eredmények, részletek sportakadémiánk oldalán: www.sopronidarazsak.com

Sportdarázs-SMAFC információk


   Bérletek

  

A szezonra szóló bérletek (Pártolói Kártya) 20 ezer forintos áron válthatók.

A mérkőzések 18 év felett csak védettségi kártyával látogathatók, bérlet váltása esetén is! 18 év alatt pedig szülői csak felügyelettel.

14 év alatt és 70 év felett a belépés ingyenes!


   Jegyek

  

A magyar bajnoki szezon alapszakaszának minden mérkőzésére egységesen 1500 forint a belépés, az Euroligára 1800. 14 év alatti gyermek részére nem kell belépőt váltani, ahogy 70 év felett is díjtalan a belépés.   Sportcsarnok

  

 

A csapat a mérkõzéseit az 1993/94-es évad óta a Sportcentrumban játsza, elõtte az Egyetemi-csarnokban voltak a mérkõzések. A Sportcentrum 1987-ben nyitotta meg kapuit. Kezdetben a Soproni SE férfi és a Soproni Postás nõi kosárlabda csapata játszott a csarnokban, 1993 õszétõl már a GYSEV is. Itt edzenek az utánpótlás és amatõr kosárlabda csapatok és a kézilabdások is. A sportcsarnok kora reggeltõl késõ estig nyitva tart, és hétvégeken is programoknak ad helyet. A Sportcentrumot Kangyal Ferenc és csapata tervezte, mely során több célú kihasználást céloztak meg, amit sikerült megvalósítani. A három részre osztható nagy teremben a lelátó kihúzható különbözõ helyzetekbe a céltól függõen. A Sportcentrumban van egy kisterem (kosárlabdázás céljára), fitness, szauna, panzió és étterem is.

2005. július 1-től a csarnok üzemeltetési joga átkerült a kosárlabda klubot üzemeltető gazdasági társaság, a RAABERSPORT KFT jogkörébe. Ezzel egyetemben az MKB-EUROLEASING SOPRON nagy szabású felújítási munkálatokba kezdett. A megújult csarnok 2005. október 7-én került átadásra, mely időponttól kezdve az MKB ARÉNA SOPRON nevet viselte egészen 2015. április 30-ig. Azóta NOVOMATIC ARÉNA SOPRON néven üzemel tovább. 2016. nyarán, az U18-as Női Kosárlabda EB-re átadták az új részt is, így az edzőterem mellett, két, mérkőzések megrendezésére alkalmas teremrész is a sportolók rendelkezésére áll.

Címe: 9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 48.

Telefonszáma: (36)99/311-250

Férőhely: 2200


Honlap: www.novomaticarenasopron.hu

Email: info@novomaticarenasopron.hu   Szektorok

  

 

Bérletes szektorok: A bal oldala, B, C, D, E, F, G

VIP szektor: H, VIP PÁHOLY

Vendég szektor: I

A 2016-ban átadott palánk mögötti K szektorba nem árusítunk bérleteket.


   Csarnok megközelíthetőség

  

 Sopron város térképe

Autó

A NOVOMATIC ARÉNA SOPRON legkönnyebben a várost elkerülõ útról (84-es fõút) közelíthetõ meg. A csarnokhoz a Sopron Plazanál kell lekanyarodni.

Vonat

A térképen megtalálható a Soproni Vasútállomás. Innen több busszal (1-es, 2-es, 10-es, 12-es) is megközelíthetõ a sportcsarnok! A Jereván-lakótelep irányába kell felszállni, majd a lakótelep első buszmegállójánál leszállni, ahonnan pár 100 méterre helyezkedik el a csarnok.

Repülő

Soprontól 70km-re található a bécsi reptér, ahonnan egy óra alatt a városba lehet érni. Sopron 200km-es vonzáskörzetében található még a budapesti és a pozsonyi reptér is.Tilos a www.wb-sopron.com bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének újraközlése a szerző,
ill. az oldal írásbeli engedélye nélkûl.